moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Waarom kiezen voor een tweedehands Lundia en waar moet je dan op letten?

Lundia producten zijn immens populair. De kwaliteit en duurzaamheid van Lundia kasten en stellingen staat buiten kijf en dat vertaalt zich de prijs. De markt voor tweedehands Lundia producten is daarom net zo populair als het product zelf. Maar waar moet je nu op letten als je een gebruikte Lundia kast, boekenkast of stelling gaat kopen?

Waarom zijn Lundia producten zo populair

Lundia is 70 jaar geleden (in 1948) gestart door timmerman en uitvinder Harald Lundqvist. De Zweedse Harald wilde kasten ontwerpen die eenvoudig in elkaar te zetten waren en net zo eenvoudig weer uit elkaar gehaald konden worden. Een uiterst flexibel en duurzaam opbergsysteem dat herplaatst kon worden zonder gebruik van spijkers, bouten of moeten.
De slimme ontwerper kwam met Lundia op de markt dat zeer gretig aftrek vond bij particulieren (boekenkasten) maar ook bij het bedrijfsleven (archiefstellingen) en detailhandel (winkelinrichting). Design en functionaliteit gekoppeld aan kwaliteit en duurzaamheid zorgen ervoor dat Lundia anno nu nog steeds een hele grote groep trouwe aanhangers heeft.

Door de duurzaamheid is Lundia na tientallen jaren nog steeds te gebruiken

De Lundia materialen zijn van dusdanige kwaliteit dat ze tientallen jaren later nog steeds gebruikt worden. Met name de vraag naar tweedehands Lundia legbordstellingen of specifieke onderdelen hiervan zoals de legplanken en staanders is enorm.

Een Lundia kast samenstellen met tweedehands materialen

Wil je op je gemak een Lundia systeem samenstellen met gebruikte Lundia onderdelen dan is er tegenwoordig een unieke online Lundia configurator met gebruikte materialen beschikbaar. Deze configurator is gekoppeld met de actuele voorraad deze ook direct leverbaar is. Naast een duidelijke schematische tekening van de samengestelde Lundia kast is er ook een materialenlijst beschikbaar waar gebruikers desgewenst nog kunnen kiezen uit verschillende kwaliteiten (van zo goed als nieuw tot zeer intensief gebruikt). Zo wordt het kopen van gebruikte Lundia materialen of zelfs complete Lundia stellingen erg eenvoudig. Wie nieuwsgierig is naar de unieke Lundia configurator kikt hier [link naar configurator).

Lundia onderdelen op maat

Ook bij tweedehands Lundia materialen blijft maatwerk belangrijk. Dus heeft u een speciale maatvoering nodig dan is dit altijd te realiseren. Let er wel op dat er rekening wordt gehouden met de standaard en de gangbare Lundia maten zodat de op maat gemaakte legplanken uitwisselbaar blijven.