moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Eenvoudig extra opslagruimte dankzij een houten stellingkast

Een houten stellingkast is ideaal voor thuis om extra opslagruimte te creëren in de garage, schuur of op zolder. Maar de natuurlijke uitstraling van hout maken deze stelling ook uitermate geschikt zijn voor een winkelinterieur zoals bijvoorbeeld in een slijterij, natuurwinkel of speelgoedwinkel.

Keuze voor een houten stellingkast

Houten stellingen zijn bijna voor elke type opslag de juiste keuze. Doordat elke houten stelling in iedere gewenste hoogte (tot een maximum van 3 meter) is in te stellen, is vrijwel elk product op te slaan. De houten legborden zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes (vanaf 30cm diep tot en met 80 cm diep) zodat u een houten stellingkast geheel naar eigen inzicht kunt samenstellen. En komt u niet uit met de standaard maten, dan zijn de houten materialen aan te passen zodat ze wel aan uw wensen voldoen.

Eenvoudige montage

Eén van de belangrijkste kenmerken van houten stellingen is de relatief eenvoudige montage. Middels de houten staanders, legborden, kruisschoor en afhankelijk van het merk dragers of pennen; creëert u in no-time extra opslagruimte. Een ander groot voordeel van deze constructie is dat de stelling ook eenvoudig gedemonteerd kan worden en op een andere plek weer opgebouwd kan worden.

Kwaliteitshout en draagvermogen

De meeste houten legbordstellingen worden gefabriceerd van verlijmd vurenhout. Hierdoor zijn de stellingen erg duurzaam en vormvast, maar kunnen de legborden flink wat gewicht dragen. Afhankelijk van merk en lengte van legbord kan er per legbord tot 500 kilo worden gedragen. Het advies is overigens altijd om met een vakspecialist te overleggen zodat deze een veilige constructie kan adviseren.

Een houten stelling op maat

Of u nu kies voor een nieuwe houten stelling of een houten stelling van gebruikte materialen; het blijft maatwerk. Immers de stelling moet passen in de ruimte waar u het wilt gebruiken. Belangrijkste is dat u de indeling kunt bepalen, de hoogte en diepte van de stelling,  aantal legborden, met of zonder tussenwanden etc. Een specialist zorgt ervoor dat uw wensen worden vertaald naar een houten stelling die aan u wensen en eisen voldoet.