moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Help! Waar laat ik mijn kampeerspullen?


Ieder jaar speelt hetzelfde ritueel zich af. Na een heerlijke kampeervakantie wordt gewikt en gewogen wat te doen met de kampeeruitrusting. Weer een jaartje bij Shurgard een ruimte huren kost al snel 50 euro per maand. Of is dit nu eindelijk het moment om de schuur op te ruimen zodat er een stelling geplaatst kan worden.

Met een stelling creëer je veel extra opslagruimte

Bespaar honderden euro’s per jaar door gebruik te maken van een stellingkast. Deze hoeft echt niet duur te zijn, een gebruikte maar in zeer goede staat verkerende houtenstelling van 200cm breed, 50cm diep en 200cm hoog kost nog geen 140 euro. Hiermee creëert u genoeg extra opslagruimte voor een uitgebreide kampeeruitrusting.

Meer (of minder) opbergruimte nodig?

Heeft u meer of minder ruimte nodig voor opslag? Geen probleem, de stellingen zijn modulair van opbouw en doordat er veel gebruikte materialen op voorraad liggen kunnen we voor iedere klant specifieke wens de juiste combinatie configureren. Wilt u liever zelf een stelling configureren dan kan dat altijd online via onze handige configurator.

Gratis advies van een expert

Heeft u vragen over welke stelling het beste is voor uw materialen dan is advies van een vakman altijd prettig. Een expert kan u goed adviseren welke stelling voldoet aan uw wensen maar kijkt tegelijkertijd ook naar het veiligheidsaspect. Natuurlijk kunt u met uw vragen altijd bij NL Magazijn in Nijkerkerveen terecht of kom een keer langs.