moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Grootvakstelling van de hoogste kwaliteit én de beste prijs (van Nederland)

In praktisch alle distributiecentra staan ze, maar ook in kleinere magazijnen worden ze veel toegepast: de grootvakstelling. Je herkent ze vaak aan de blauwe staanders en oranje liggers. Een grootvakstelling is ideaal voor grote, zware volumineuze producten die vaak voor legbordstellingen te groot zijn en niet geschikt zijn voor palletopslag omdat je bijvoorbeeld handmatig wilt orderpicken.

Goedkoopste grootvakstelling van Nederland

NLMagazijn biedt sinds kort de goedkoopste grootvakstelling van Nederland. Oerdegelijke gecoate stalen onderdelen met de bekende RAL kleuren. De NLM grootvakstelling is online te configureren en zijn leverbaar in alle gangbare maten en dieptes zodat deze compleet aan de wensen voldoet.

Eigen huismerk grootvakstelling – gecontroleerde kwaliteit

NLmagazijn staat garant voor kwaliteit. We hebben gebruikt gemaakt van onze enorme expertise op het gebied van magazijnstellingen,  om met de beste materialen, eenvoudig te configureren grootvakstellingen te kunnen aanbieden. Dit is ons gelukt en naast de gecontroleerde kwaliteit kunnen we deze ook nog eens tegen de beste prijs leveren!

Modulaire opbouw grootvakstelling

Een grootvakstelling basisunit is gemakkelijk uit te breiden met meerdere aanbouwunits om zo de gewenste extra opslagruimte te krijgen. Met onze unieke online configurator kun je zo je NLM grootvakstelling zelf samenstellen en weet je zeker dat je niets vergeet als je je eigen configuratie bestelt.