moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Voordelen van een entresolvloer (ook wel verdiepingsvloer genoemd)

Hoe creëer je extra ruimte in je bedrijfspand of magazijn?

Gebruikt u uw kubieke meters van uw magazijn of bedrijfspand optimaal? Ziet u door de stellingen de paden niet meer?  Verhuizen naar een grotere bedrijfsruimte of een pand met een groter magazijn is een mogelijkheid. Maar staan de verhuiskosten en de hogere maandelijkse huur in verhouding? Ruimtegebrek is een veel gehoorde ‘klacht’ van ondernemers, maar gelukkig is er vaak naast een dure verhuizing ook een goedkoper alternatief.


Meer magazijnruimte met een entresolvloer

Is uw magazijn voldoende hoog, dan is het overwegen van een verdiepingsvloer of entresol een goed alternatief. Ideaal om snel extra vierkante meters opslagruimte te creëren. Afhankelijk van de wensen en de vloerbelasting zijn er talloze mogelijkheden.


Een verdiepingsvloer is maatwerk

Op basis van uw huidige magazijn wordt er gekeken welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast wordt er een analyse gemaakt van uw opslagbehoefte. Aan de hand van deze gegevens wordt er een ballastberekening (draagvermogen) gemaakt en vervolgens wordt er een technische tekening van uw verdiepingsvloer gemaakt. Zo weet u exact welke materialen er nodig zijn, dat de constructie goed doorgerekend is en u weet van te voren hoe het er uit komt te zien.


Van berekening tot installatie van uw verdiepingsvloer

Bij NL Magazijn hebben we het gehele proces, van berekening draagvermogen tot en met installatie van uw entresolvloer, in eigen beheer. Zo heeft u van begin tot eind één aanspreekpunt en weet u zeker dat u een verdiepingsvloer krijgt die u nodig heeft.


Een gebruikteentresolvloer?

In ons magazijn in Amersfoort hebben we verschillende gebruikte entresolvloeren opgeslagen. Deze zijn door ons volledig gecontroleerd. De gebruikte entresolvloeren kunnen snel worden geleverd en zijn nog goedkoper in de aanschaf. We hebben gebruikte entresolvloeren van 22m2 tot en met 900m2 uit voorraad leverbaar.


Vragen over entresolvloeren of verdiepingsvloeren?

Zoals aangegeven is het maatwerk. Heeft u vragen over de mogelijkheden schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen en laten u zien hoe we te werk gaan.