moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Magazijnbakken: ideaal voor opslag grijpvoorraad en onderdelen

Opslag van kleine onderdelen is nogal eens lastig. Voor je het weet liggen onderdelen tussen de stellingen of liggen de verschillende onderdelen door elkaar. Om je voorraad overzichtelijk te houden en om order-picking efficiënt te laten verlopen zijn er magazijnbakken. Diverse soorten, kleuren en maten.

Stapelbare onderdelenbakken

Onderdelenbakken moeten duurzaam zijn en worden dan vaak van kunststof gemaakt. Belangrijk is dat de grijpopening voldoende groot is om zo de onderdelen zonder veel moeite te kunnen ‘grijpen’. Met name als de magazijnbakken gestapeld worden is het handig als de grijpopening voldoende groot blijft.

Let op draagvermogen legbord stelling!

Magazijnbakken worden meestal geplaatst in legbordstellingen. Houd rekening met wat u gaat opslaan in de magazijnbakken. Als u de magazijnbakken bijvoorbeeld gaat gebruiken om (zware) koperen koppelingen op te slaan dan kan het totale gewicht het maximale draagvermogen van een standaard legbord overschrijden. Dus mocht u de magazijnbakken gebruiken voor zware onderdelen check altijd even maximale draagvermogen van het legbord.

Hoeveel magazijnbakken passen er in een stelling?

Uiteraard wilt u de ruimte in uw magazijnstelling zo optimaal mogelijk gebruiken. Vaak krijgen wij dan ook de vraag hoeveel magazijnbakken van bijvoorbeeld 30 cm. passen op een legbord. We hebben hier op onze website enkele voorbeeld berekeningen van gemaakt. Maar dat bracht ons tevens op het idee om complete vakkenkasten te maken.

Complete vakkenkasten inclusief magazijnbakken

De door ons geconfigureerde vakkenkasten zijn compleet. Zo kunt u een kant en klaar geconfigureerde vakkenkast met 33 magazijnbakken met één druk op de knop bestellen. U weet dan zeker dat u alle onderdelen heeft en dat u optimaal gebruik maakt van de ruimte. Wilt u deze vakkenkast later uitbreiden, geen probleem! In onze webshop staan diverse aanbouwunits geconfigureerd. Ook hebben we alvast enkele vakkenkasten geconfigureerd met extra draagvermogen. Wilt u grotere vakkenkasten geschikt voor 77 magazijnbakken, of vakkenkast met een diepte van 50cm? We hebben het! Kijk in onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.