moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Hoe komt mijn nieuwe magazijn of verdiepingsvloer eruit te zien?

Een magazijn inrichten of een extra entresolvloer (verdiepingsvloer) plaatsen vraagt nogal wat kennis en ervaring. Hoe maakt u optimaal gebruik van de kubieke meters? Past het allemaal, hoe plaats ik het zo efficiënt mogelijk maar vaak net zo belangrijk; hoe komt mijn magazijn of verdiepingsvloer eruit te zien?

Veel mensen vinden het lastig om zich een beeld te vormen, te visualiseren hoe de geplande stellingen in de beschikbare magazijnruimte eruit komen te zien. Of hoe extra magazijnruimte middels een entresolvloer gepland kan worden. NL Magazijn helpt graag in het proces van idee, configuratie en visualisatie.

Ik wil een verdiepingsvloer!

Vaak begint het met een vraag: ‘ik wil een entresolvloer’, of ‘ik wil mijn magazijn opnieuw inrichten’. Na uitgebreid telefonisch contact geven we aan de hand van de door u beschikbare gestelde informatie eerst een prijsindicatie af. Valt de afgegeven prijsindicatie binnen uw budget en wilt u de volgende stap zetten dan maken we meestal een afspraak om de locatie op te meten. Aan de hand van de meetgegevens wordt dan meestal een (3D) tekening met offerte gemaakt.

Waarom een 3D tekening met vloerplan?

Het maken van een 3D tekening specifiek voor uw wensen inclusief een compleet vloerplan maken we uiteraard niet zo maar. Pas als u serieus de volgende stap wilt zetten investeren wij graag de benodigde manuren om een gedetailleerde 3D visualisatie te maken met een vloerplan. Middels een vloerplan bepalen we zo efficiënt mogelijk de vloerplaten zodat u met zo weinig mogelijk zaagverlies (lees kosten) de vloerplaten kunt plaatsen.

Vloerplaten voor een entresolvloer liggen namelijk in een patroon, zijn voorzien van een groef om ze in elkaar te laten vallen en zijn 5 meter bij 1.02 meter. Een beetje te vergelijken met een laminaatvloer. Hoe slimmer de platen gepland worden des te minder verliezen u heeft. Daarom maken we voor u een vloerplan zodat u hier zelf niet aan hoeft te denken.

Wilt u meer weten over onze 3D visualisatie van uw toekomstige entresolvloer of magazijn? Neem gerust contact op met onze specialisten via telefoonnummer 033 – 285 42 61