moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

De nadelen van een goedlopende webshop

Een webwinkel vanuit huis opzetten is relatief eenvoudig. Niet voor niets groeit het aantal webwinkels zonder fysieke winkel enorm. Het CBS registreerde ruim 35 duizend webshops zonder winkelpand. Mensen die vanuit huis een virtuele winkel runnen. Maar wat als je webwinkel zo succesvol is dat je voorraad toeneemt en de ruimte in je huis effectiever moet gaan gebruiken?

Kleding en huis- en tuinartikelen zijn populair

De meeste online ondernemers beginnen een webshop om kleding te verkopen of om huis- en tuinartikelen aan te bieden. Een paar kledingstukken of artikelen zijn nog wel overzichtelijk op te slaan om het logistieke proces efficiënt te laten verlopen. Maar wat gebeurt er als meerdere orders per dag verwerkt moeten worden en je voorraad naverwant toeneemt?
De omzet is misschien nog niet voldoende om je orders door een fulfilment bedrijf te laten verzorgen. Je zit ‘in between’, te klein voor een fulfilment en te groot voor de huiskamer.

Webshop voorraad

Een flexibel betaalbare magazijnstelling dat optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte in je huis. Schaalbaar om toch nog vanuit je huis door te kunnen groeien, maar ook courant zodat deze ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Houten stellingen zijn ideaal om webwinkel voorraad op te slaan

Houten legbordstellingen zijn bijna voor elke type opslag de juiste keuze. Doordat elke houten stelling in iedere gewenste hoogte is in te stellen, is vrijwel elk product op te slaan. Een houten stelling is geheel naar eigen wens samen te stellen en altijd uit te breiden. Vind je het lastig om in te schatten hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Vraag onze magazijnstelling specialisten een vrijblijvende capaciteitsberekening te maken of gebruik de handige online configurator op onze website. Ook voor startende webshops met een klein budget bieden we magazijnstellingen die je verder kunnen helpen.