moment...
In het onderstaande filter kunt het gewenste onderwerp selecteren.

Paaseieren zoeken en een virtuele tour door ons magazijn

17 april 2019
Komend weekend zoeken we weer massaal naar paaseieren. Ook in ons magazijn in Nijkerkerveen hebben we diverse paaseieren verstopt en kunnen de NLMagazijn medewerkers zich even lekker uitleven.

Magazijnbakken: ideaal voor opslag grijpvoorraad en onderdelen

12 april 2019
Opslag van kleine onderdelen is nogal eens lastig. Voor je het weet liggen onderdelen tussen de stellingen of liggen de verschillende onderdelen door elkaar. Om je voorraad overzichtelijk te houden en om order-picking efficiënt te laten verlopen zijn er magazijnbakken. Diverse soorten, kleuren en maten. Stapelbare onderdelenbakken Onderdelenbakken moeten duurzaam zijn en worden dan vaak van kunststof gemaakt. Belangrijk is dat de grijpopening voldoende groot is om zo de onderdelen zonder veel moeite te kunnen ‘grijpen’. Met name als de magazijnbakken gestapeld worden is het handig als de grijpopening voldoende groot blijft. Let op draagvermogen legbord stelling! Magazijnbakken worden meestal geplaatst in legbordstellingen. Houd rekening met wat u gaat opslaan in de magazijnbakken. Als u de magazijnbakken bijvoorbeeld gaat gebruiken om (zware) koperen koppelingen op te slaan dan kan het totale gewicht het maximale draagvermogen van een standaard legbord overschrijden. Dus mocht u de magazijnbakken gebruiken voor zware onderdelen check altijd even maximale draagvermogen van het legbord. Hoeveel magazijnbakken passen er in een stelling? Uiteraard wilt u de ruimte in uw magazijnstelling zo optimaal mogelijk gebruiken. Vaak krijgen wij dan ook de vraag hoeveel magazijnbakken van bijvoorbeeld 30 cm. passen op een legbord. We hebben hier op onze website enkele voorbeeld berekeningen van gemaakt. Maar dat bracht ons tevens op het idee om complete vakkenkasten te maken. Complete vakkenkasten inclusief magazijnbakken De door ons geconfigureerde vakkenkasten zijn compleet. Zo kunt u een kant en klaar geconfigureerde vakkenkast met 33 magazijnbakken met één druk op de knop bestellen. U weet dan zeker dat u alle onderdelen heeft en dat u optimaal gebruik maakt van de ruimte. Wilt u deze vakkenkast later uitbreiden, geen probleem! In onze webshop staan diverse aanbouwunits geconfigureerd. Ook hebben we alvast enkele vakkenkasten geconfigureerd met extra draagvermogen. Wilt u grotere vakkenkasten geschikt voor 77 magazijnbakken, of vakkenkast met een diepte van 50cm? We hebben het! Kijk in onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waar laat ik mijn zomer- of winterbanden?

5 april 2019
Het is lente, temperaturen buiten stijgen en de automobilist die het mooie weer al zag aankomen heeft zijn winterbanden onder de auto laten vervangen voor de zomerbandjes. Veel automobilisten laten de zomer- of winterbanden opslaan bij de autodealer en betalen hier tientallen euro’s per jaar voor. Goed geregeld want u hoeft niet te slepen met de banden. Maar er zijn meer mogelijkheden.   Zelf opslaan van autobanden of bij de autodealer? Er zijn veel automobilisten die liever zelf de winterbanden opslaan in de garage of schuur. Veel praktischer, want zo bepaal je zelf wanneer je banden wisselt en ben je niet afhankelijk van de autodealer. Meestal als de eerste sneeuw valt of de eerste lentedagen zich aandienen is het bij de autodealer topdrukte. Naast de kosten voor opslag betaal je ook nog eens voor de bandenwissel.   Hoe autobanden opslaan? Als je autobanden een tijd niet gebruikt en je slaat ze verkeerd op dan kan dit resulteren in een kortere levensduur van de autobanden. Het beste is eigenlijk om de banden op de velg te bewaren  zodat de vorm van de band zo veel mogelijk intact blijft. Daarnaast is het goed om de autobanden in een droge geconditioneerde ruimte op te slaan. Let ook op dat de banden niet in het (zon) licht staan want licht heeft een nadelig invloed op het rubber.   Bandenstellingen Via onze unieke configurator kunt u zelf uw bandenstelling configureren en de door u samengestelde bandenstelling direct bestellen via onze online webshop. Alle benodigde onderdelen staan netjes gespecificeerd. Heeft u al een bandenstelling en wilt u deze uitbreiden dan is dit ook mogelijk. We leveren diverse aanbouw units uit voorraad. Houd bij het configureren van uw bandenstelling rekening met de breedte van uw autobanden. De breedte van een autoband wordt weergegeven in millimeters (mm) en staat op de band vermeld. Bandenmaten lopen gemiddeld van 125-135-145-155-165-175-185-195-205-215-225-235 …. De gemiddelde autobandbreedte in Nederland 205 mm breed, dus 20,5 cm.  Kiest uw voor een bandenstelling met een breedte van 150cm en uw autobanden zijn 20,5 cm breed dan kunt u op één rij 7 autobanden opslaan.

Voordelen van een verdiepingsvloer of entresol

30 maart 2019
Met een verdiepingsvloer of entresol creëert u extra ruimte in uw magazijn. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? neem contact met ons op>>