moment...

Lundia original kasten systeem

Lundia Original bij NL Magazijn


Welkom op de Lundia pagina van NL Magazijn. Lundia is heel populair en extreem duurzaam, niet alleen in de particulieren markt (woonkamer) maar zeker ook in de zakelijke markt (magazijnen). Door de diversiteit van de onderdelen (deuren) zijn Lundia kasten helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Nog steeds ziet u Lundia Original en formulierkasten in veel scholen, musea, tekenbureaus staan. Uiterst functioneel en duurzaam dus. Wij bieden dan ook ons uitgebreide Lundia assortiment aan voor de particulieren en zakelijke markt. Lundia is eigenlijk een liefhebbers product geworden, je hoort niet voor niets: Lundia koop je niet voor even maar de rest van je leven.
Lundia fabriek jaren 60

Geschiedenis


Het in 1948 opgerichte Lundia werd gerund door Heinen en Colebrander uit Varsseveld. Nadat zij enthousiast waren gemaakt door de Zweed Harald Lundqvist. Deze timmerman en uitvinder had een idee in de jaren 40, hij ontwierp een nieuwe manier om kasten te bouwen. Een kastensysteem dat eenvoudig in elkaar te zetten was en ook weer uit elkaar te halen is, mee te nemen en te herbouwen is en dat zonder spijkers of nagels.

Maatwerk Lundia


Komt u er met het huidig aanbod in de maatvoering dat wij op dit moment aanbieden niet uit zoals u het graag zou willen, geen enkel probleem bij NL Magazijn. Wij vermaken de originele onderdelen geheel naar uw wens en houden dan ook rekening met de standaard maten zodat het altijd uitwisselbaar blijft (mits mogelijk).
Lundia maatwerk

Onze Lundia kwaliteit

zo goed als nieuw

zeer mooi

gebruikt

intensief gebruikt

zeer intensief gebruikt

Kwaliteit van de materialen


Wij bieden onze Lundia onderdelen aan in verschillende kwaliteiten. Dit geven wij aan in sterren zoals hier afgebeeld.
Lundia schap 5 sterren

Zo goed als nieuw |
Lundia schap 4 sterren

Zeer mooi |
lundia schap 3 sterren

Gebruikt |
Lundia schap 2 sterrenIntensief gebruikt |
Zeer intensief gebruikt |

Impressies van onze voorraad Lundia Original

Lundia voorraad nlmagazijn
Lundia voorraad nlmagazijn

Onze Lundia configurator


Mooi uw eigen Lundia kast naar wens samen stellen. Exclusief bij NL Magazijn.