moment...

Stelling huren

Huur een stelling voor een magazijn, winkel, beurs, koelcel


Groeit uw business en heeft u snel en tijdelijk extra opslagcapaciteit nodig? En wilt u niet direct investeren in permanente materialen dan kan het interessant zijn om eerst tijdelijk te huren. NL Magazijn biedt u tegen scherpe tarieven de mogelijkheid om extra opslagruimte te creëren.

Huur een stelling vanaf 1 dag

Vanaf € 6 per week per meter

(de)montage in overleg

Elke type stellingen mogelijk

Scheidingslijn

Waarom een stelling huren bij NL Magazijn

Uw heeft tijdelijk extra stelling(en) nodig dan is huren goedkoper dan kopen. NL Magazijn is al jaren specialist in magazijnstellingen en totale inrichtingen. Wij verhuren nieuwe en gebruikte stellingen, die voldoen aan de hoogste standaarden. Door onze specialistische branche- en productkennis hebben wij voor elke situatie een passende oplossing.

Eigen montageservice

Eigen transportservice

Huur een stelling vanaf 1 dag

Snel op- en af te schalen


Hulp of advies nodig?

Onze specialisten helpen u graag en voorzien u graag van een passend advies. Neem contact op per mail via info@nlmagazijn.nl of bel 033-2854261
Scheidingslijn

Welke type stellingen verhuurd NL Magazijn

Scheidingslijn

Transport, montage en demontage: zelf doen of door NL Magazijn

De stelling die u van ons huurt kunt u, gratis, bij ons ophalen in Amersfoort en uiteindelijk zelf monteren. Uiteraard krijgt u van ons een duidelijke handleiding mee.

Wilt u er zeker van zijn dat de stelling(en) veilig en professioneel wordt opgebouwd dan kunnen wij dat voor u doen. De stelling(en) komen wij met onze eigen transportservice brengen en met ons eigen montageteam bouwen wij de stelling voor u op. De stelling(en) worden zo opgeleverd dat u direct kan beginnen met vullen.

Het uiteindelijk demonteren van de stelling(en) is ook iets wat ons eigen montageteam voor u uit handen kan nemen. Zo bent u er zeker van dat de stelling(en) correct en volledig uit elkaar gehaald wordt en veilig bij ons terug komt in Amersfoort.
Scheidingslijn

Wilt u weten wat een stelling huren kost?

Vul onderstaand offerteformulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag een passend voorstel.