moment...

Wedeka kasten systeem


Wedeka staanders

Naar de webshop

Wedeka stellingen


Met het Wedeka kasten systeem kunt u eindeloos combineren, in huis, winkel of op kantoor. De kasten worden al meer dan 30 jaar in Nederland geproduceerd. We kunnen dan ook spreken van een Nederlands kwaliteitsproduct. De Wedeka kasten fabriek ligt in het Groningse Ter Apel. Hoewel Wedeka kasten door de jaren heen een productontwikkeling hebben meegemaakt, zijn ze in de kern hetzelfde gebleven. Het Wedeka kasten systeem is en blijft uitbreidbaar. 
Wedeka kast met deuren en ladesWedeka kastenwand met lades en deuren

Kleuren en behandeling


De basiskleuren van de Wedeka kasten zijn zo gekozen dat ze goed passen bij de natuurlijke uitstraling die wij voor deze kasten belangrijk vinden. Zelfs bij de diep zwarte kleur blijft de houtnerf zichtbaar. Al deze lakken zijn op waterbasis. Dit is beter voor het milieu en voor de gezondheid, terwijl de kwaliteit niet onder doet. Voor de handige doe-het-zelvers met een speciale kleurwens leveren wij onze Wedeka kasten ook in onbehandelde uitvoering.

Wedeka schanierDetail schanier
Wedeka draagpenDetail draagpen

Kwaliteit


Wedeka kasten worden gemaakt van FSC-gecertificeerd vurenhout uit duurzaam beheerde bossen. Het vurenhout dat voor de productie van de Wedeka kasten wordt gebruikt komt uit Scandinavische bossen. In Scandinavië groeien de naaldbomen langzamer als gevolg van het koude klimaat. Deze langzame groei brengt vurenhout voort met jaarringen die dichter bij elkaar liggen, een teken van een goede, sterke kwaliteit hout met een mooie tekening.