moment...
Scheidingslijn

Waar komen we vandaan


Wij zijn in 2009 gestart met de verkoop van gebruikte houten en stalen stellingen tot complete inventarissen. Wij kochten dit op van failliete bedrijven, veilingen en via internet. Deze materialen werden gesorteerd en gerepareerd als dat nodig was en vervolgens verkochten we dat weer in kleine of grotere aantallen aan de zakelijke markt of aan particulieren.

Anno nu doen we dit nog steeds, maar dan op veel grotere schaal, waarbij voor ons de klant centraal staat. Wij denken met u mee om u aan de beste oplossing te helpen, tekenen eventueel voor u een indeling en kunnen ook de montage verzorgen.

Waar staan we voor


NL Magazijn is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van nieuwe en gebruikte houten stellingen van bekende merken zoals Lundia, Wedeka, Bruynzeel, Scanda, Almawood en Eurorek. Voor stalen stellingen zijn wij leverancier van o.a. de merken Overtoom, Bito, Errex, G3, Metalsistem, GS3, Nedcon, Magista, Bosal.

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Al onze gebruikte magazijnstellingen worden vooraf grondig geïnspecteerd, zodat u gegarandeerd bent van een zeer goede kwaliteit.

Wat leveren we


Wij leveren gebruikte en nieuwe stellingen o.a.: palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, bandenstellingen, etc.

Ook leveren wij nieuwe- en gebruikte entresolvloeren. Van gebruikte onderdelen kunnen wij meestal weer een vloer op maat voor u maken.

Stellingen huren

Door onze jarenlange ervaring weten we dat er soms pieken in het seizoen zijn of opeens extra vraag naar opslagcapaciteit nodig kan zijn. Daarom is het mogelijk om magazijnstellingen te huren zodat u in staat bent om snel op en af te schalen.
Scheidingslijn

Bekijk onze bedrijfspresentatie film


Ons magazijn

Klik op de foto voor meer foto impressies
Klik voor meer foto's

Loop met streetview door ons magazijn

De werkplaats

Hout werkplaats
Scheidingslijn

Klantenservice